Undervognsbehandling

Vi har lavet en film der viser vores
undervognsbehandling step by step

Bilen skal undervognsbehandles - men hvem skal gøre det?


En tur rundt på nettet kan give det indtryk at undervognsbehandling er det samme overalt
- og at alle udbydere er 'de bedste' - så hvorfor skal jeg vælge TekTrol?

tektrol Undervogsbehandling - helt kort fortalt


  • Altid komplet: Bund og alle hulrum behandles efter egne skemaer
  • Altid grundig forberedelse: Afmontering, afrensning med vand, tørring
  • Altid anvendelse af de holdbare TekTrol-produkter
  • Altid længst holdbarhed: 4 år pr. behandling, med garanti efter godkendelse
  • Altid flot klargøring som afslutning på behandlingen
  • Altid dokumentation med video/foto af den vigtige afmonterings-procedure.
  • Altid som aftalt, til tiden, og alt inkl. i prisen.
  • Altid professionel og personlig service.

alternativer til tektrol?

På markedet for rustbeskyttelse skiller TekTrol sig ud, idet vi selv udvikler, producerer og distribuerer de anvendte rustbeskyttelsesmidler - som vi selv i al beskedenhed mener er markedets mest holdbare.

 

Produkterne, og anvendelsen af dem, er årsagen til at TekTrol siden 1976 har haft markedets længste behandlingsintervaller med garanti.


I dag garanteres din bil 4 års rustfrihed efter en enkelt TekTrol-behandling - hvis blot den ellers er uden begyndende rust, ved første behandling.

 

Garantien løber i 30 år. Dette får de færreste brug for, men det fortæller om produktets styrke.


Vi går op i at levere den bedst mulige rustbeskyttelse med en god service, og i at dokumentere vores ydelse - med video og den bedste garanti for holdbarheden. Hver gang.

Se undervognsbehandling step-by-step herunder

Lidt om olie og voks


I hulrummene anvendes et tyndt, indtrængende rustbeskyttelsesmiddel, baseret på både voks og olie - i en passende balance.


Voksen giver produktet krop og styrke, mens olien giver smidighed. Et meget olieholdigt produkt vil aldrig tørre ordentligt op og blive siddende, mens et meget voksholdigt produkt medfører risiko for optørring og følgende krakelering.
 
Der er en udbredt forvirring om, hvorvidt produkterne er baserede på voks eller olie.
Du har måske i forbindelse med købet af din nye bil fået at vide, at den kun må behandles med voks. Nogle siger endda at bilens garanti kan bortfalde - dette er naturligvis ikke sandt.

Alle væsentlige hulrumsprodukter på det danske marked indeholder både olie og voks i ét eller andet blandingsforhold, og ingen af dem er skadelige for din bil, så tag disse udtalelser med et gran af salt.
Forskellen på rustbeskyttelse fra forskellige mærker ligger i første omgang i produkterne.

Alle TekTrol-stationer arbejder seriøst med TekTrol-produkter, og besidder TekTrol's sprøjteskemaer for hver enkelt bilmodel.
 
Det endelige resultat, uanset hvilket produkt man måtte rustbeskytte med, bliver dog aldrig bedre end den person der 'fører sprøjten'. Uddannelse og erfaring er væsentlig, men vigtigst af alt er 'tid' - tid til at gøre arbejdet ordentligt, og gøre det færdigt.

Tid udgør klart den største del af kostprisen af en rustbeskyttelse, og er derfor også den væsentligste årsag til prisforskelle. Hvis 'den samme rustbeskyttelse' findes meget billigt, er det måske en overvejelse værd hvordan det nu kan lade sig gøre.

Rustbeskyt din bil

Nr. 1 på garanteret holdbarhed siden 1972...

Metodisk grundighed, unikke behandlingsanvisninger samt egenudviklede rustbeskyttelsesmidler - TekTrol-produkterne - har betydet at TekTrol's Rustgaranti ALTID har haft de længste behandlingsintervaller - til stor glæde for vore kunder.

Vælg TekTrol - og få en seriøs (rust)behandling!
Test her om din bil
skal rustbeskyttes
Tilbage til top