Find pris og bestil tidFind pris og bestil tid

Anti rust Bondovej - Odense SV

 

Undervognsbehandling og

rustbeskyttelse i Odense

 

Kort fortalt

 Anti Rust Bondovej i Odense er et specialværksted for undervogns-behandling af biler - alle ansatte arbejder med den ene ting.

 

Vi betjener mekanikere, bilhuse og en masse tilfredse privatkunder.

 

Søger du en grundig undervognsbehandling i Odense, udført med holdbare produkter og tilsvarende lang holdbarhed - op til 30 år ved behandling hvert 4. år - er du havnet det rette sted.

 

behandlingen - i overblik


  • Alle behandlinger er komplette og grundigt udført.
  • Forarbejdet er altid med fuld afmontering, afrensning med vand og efterfølgende varmlufttørring.
  • Alle hulrum i bilens øvre del, samt undervogn, behandles - også de hulrum der kun er tilgængelige via borehuller. Bemærk at hulboring ikke har nogen betydning for din bils garanti.
  • Vi anvender udelukkende Tektrol rustbeskyttelsesmidler.
  • Vi har behandlings-skemaer til alle gængse bilmodeller.
  • Videodokumentation inkluderet - hver gang.
  • Du vælger mellem en 4-års-behandling (3-lags), og en 2-års behandling (2-lags).

  • Behandlingen kan klares på 1-2 dage.
  • Kundebil med frie kilometer til en flad 100-krone.

 

Hvilken behandling skal man vælge?

Hvis du vil beholde bilen i flere år, er 4-års-behandlingen det oplagte valg - da det er både det nemmeste og billigste valg - udgiften i 'kilopris' er kun ca. 100 kr. pr. rustfri måned.

2-års-behandlingen er for dig som gerne vil gøre noget godt for din bil - til en lidt billigere pris hér og nu - og som går mindre op i garantien.

 

Pris på undervognsbehandling i Odense

Vi rustbeskytter alt fra mikro-biler til store varevogne og autocampere.

Typisk ligger 4-års behandlingsprisen i niveauet 4.500 - 5.000 kr. Rustgarantien følger med hvis bilen er pæn/uden rust.

 

2-årsbehandlingen er 700 kr. billigere.
 

Billig undervognsbehandling

Hvis du i din jagt på den perfekte rustbeskyttelse støder på en meget lav behandlingspris, vil vi anbefale dig at stille spørgsmål til sprøjteskemaer, videodokumentation, holdbarhed og garanti. Erfaring viser, at der kan være stor forskel på hvad der tilbydes og leveres.

 

Vær især opmærksom på behandlinger der kun markedsføres som 'undervognsbehandling' og ikke komplette behandlinger (hvor hulrum også behandles).

 

Bed om at få forklaret hvordan man vil behandle bilens hulrum, især hvis der ikke bores på vanskeligt tilgængelige steder først. Hvis du vælger et 'slagtilbud' vil det altid være tilrådeligt at få bilen kontrolleret af en fagmand bagefter.

 

Rabatter

Mange tør i dag, forståeligt nok, næsten ikke købe noget uden at spørge, om ’der er noget rabat?’. Vores svar er, at priserne er faste, og at vi synes, at samme-pris-for-samme-vare er et fair princip.

 

Videodokumentation

Vi tror grundlæggende på, at en ærlig vare eller et ordentligt arbejde taler for sig selv - igennem de kunder, der oplever den. Vi er glade for altid at have været dem der udsteder den mest vidtrækkende garanti i vores branche.

 


Men i tidens ånd har vi taget videodokumentation til os som en håndgribelig måde at vise på, at vi gør, hvad vi siger. Der laves en lille film af hver eneste bil, der passerer gennem vores kabiner. Filmen viser, hvorledes bilens undervogn er afmonteret og rengjort. Bare så der ingen tvivl kan være om dén sag.

 

Garanti – eller certifikat?

Vi er glade for at udstede garanti på vores arbejde. En Tektrol Rust-garanti betyder at vi uden beregning udbedrer en eventuel rustskade, som vi ved vores behandling skulle have forhindret.

 

Garantibeviset følger bilen ved eventuelt ejerskifte.


Alternativt til garantibeviset udsteder vi et Certifikat, der dokumenterer den behandling, bilen har fået.

 

Om garantien

Der udstedes altid et garantibevis på biler under 12 måneder.

Biler over ét år vurderes i forbindelse med behandlingen. Hvis bilen er pæn, uden for meget rust får den garanti.
Man er naturligvis velkommen til at få en gratis vurdering inden behandling.

Kundebil

For 100 kr. alt inkl. har du et køretøj i forbindelse med behandlingen.

 

Trænger min bil til undervognsbehandling?

Måske har du lært hjemmefra, at man skal vedligeholde sin bil med undervognsbehandling. Måske har din mekaniker eller synsmand sagt til dig, at den trænger til det.


Hvis vi skal sige noget generelt om dagens bilpark er det, at især de små biler ikke har nogen videre beskyttelse fra fabrikken, og at de ikke vil holde i længere tid uden en hjælpende hånd.


Hvis du er i tvivl, giver vi gerne bilen en tur på liften, så vi sammen kan se, hvordan det står til.

Om os

 

Siden 1980 har vi leveret kvalitetsrustbeskyttelse på Bondovej.

 

Med værkfører Mogens Jørgensen i spidsen sørger et hold på 4 mand året rundt for, at Anti Rust Bondovej er én af øens foretrukne leverandører af undervognsbehandling.

 

På Bondovej har vi to behandlingstyper: En 3-lags og en 2-lags. Vi anbefaler 3-lags-behandlingen, da den er billigst over tid.

 

Vi borer naturligvis de nødvendige huller for at kunne behandle alle hulrum, og vi video-dokumenterer den afklædte undervogn.

 

Med andre ord: Hvis du leder efter den mest komplette rustbeskyttelse, behøver du ikke lede længere - men blot bestille tid til undervognsbehandling på Bondovej i Odense.

 

Anti Rust Bondovej

Bondovej 17

5250 Odense SV

Telefon: 66 17 44 45
Email: bondovej@tektrol.dk

 

Åbningstider

Man. - tor.: 7.00 - 16.00

Fre: 7.00 - 13.00

Test her om din bil
skal rustbeskyttes
Tilbage til top